My life

Mijn naam is Mandy Spoeltman en woon in Nijmegen met mijn lieve dochter Danubia van 11 jaar. We zijn dol op onze 2 poezen en 2 konijnen en hamster. Bij de gemeente Nijmegen werk ik als jurist. Naast zelf yoga beoefenen en yogales geven, dans ik nog steeds! Ik heb nog volop plannen met Mandy yoga: zo ben ik me aan het verdiepen in yin yoga en restorative yoga.  Deze lessen ga ik op gegeven moment ook aanbieden.  

 

Dansen

Bij de balletacademie in Arnhem heb ik vier jaar lang de vooropleiding gevolgd. Na aangenomen te zijn op de docentenopleiding volgde ik toch meer mijn verstand waarna ik Rechten ging studeren in Nijmegen. Tijdens mijn werkende leven als jurist ben ik altijd blijven dansen. Ik heb vijf jaar streetdance lessen gegeven bij het Radboud sportcentrum en heb zo'n tien jaar salsa-les gegeven bij Maestra in Uden en ik heb shows op professioneel niveau mogen dansen. Nu doe ik het wat rustiger aan en dans ik met heel veel plezier bij ID Dance in Hatert (modern en urban contemporary). 

 

Yoga

Om mijn souplesse te behouden ben ik destijds met yoga begonnen, al snel merkte ik dat yoga me meer bij mijn gevoel bracht, emoties kwamen los, ik voelde letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Bij Dutch yoga academy van Merel en Paul heb ik mijn yoga opleiding gevolgd en in november 2022 het certificaat RYT 200 Yoga Alliance behaald.

Meditatie, ademhaling, yoga filosofie, anatomie en natuurlijk de yogabeoefening zelf. Alles kwam voor mij samen, het brengt me dichter bij wie ik ben. Een innerlijke reis. Dit wil ik graag overbrengen en een ander ook laten ervaren.

Tijdens  het volgen van de opleiding en de oefenlessen kwam het zin in lesgeven weer terug, het begon weer te kriebelen... Op 30 januari 2023 ben ik gestart met het geven van yogales onder mijn eigen naam.

Ben je nieuwsgierig, ik zie je heel graag op de mat🧘‍♂️✨️

 

Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur mij een bericht en ik zal zo snel mogelijk reageren.